28.11.2023 syntyi mäyräkoirapentue yhdistelmästä FI KVA-A Ristilän Wertti - Ristilän Hulda Extreme.

Linkki Koiranettiin

Pentueesta odotetaan riistaviettisiä mäyräkoiria ajoon, toki joku voi luolaankin syttyä sukunsa puolesta. Vanhempia käytetty kuitenkin ainaostaan ajavina koirina.

Pennut myydään vain metsästäviin koteihin, perheenjäseniksi.

Tiedstelut parhaiten sähköpostilla johanna.eloranta@elisanet.fi

Mäykkypentujen kehitystä on voinut silmäillä parhaiten Ristilän kennelin Facebook- ja Instagram -sivuilla.

Pennut elävät olohuoneessa perheen arjen keskellä. Pentujen pikkupentuvaiheeseen osuivat kovat pakkaset, joten ulkoilu on jäänyt vähäiseksi, mutta onneksi 6 viikon kohdalla on saatu lauhempiakin päiviä..toki ennuste povaa pakkasten kiristyvän.

Ensimmäisen ulkoilun aikaan oli vielä sen verran valoisaa, että muutama kuvakin saatiin.

Pennut kasvavat hyvin, syövät hyvin ja elävät muutenkin tasaista eloa. Ennen luoutusta vielä käydään eläinlääkärin tarkastuksessa ja pakataan pentureput valmiiksi muuttoa varten. Mikrosirut pennut ovatkin jo saaneet niskaansa, ristiäiset tulossa kohtapuolin, jotta rekisteröinti on valmis luovutukseen ja eläinlääkärin tarkastukseen mennessä.

Aika pentujen kanssa menee liian kovaa vauhtia...Toki nyt tässä lähes 7 viikon ikäisenä meillä on 8 pientä piraijaa, jotka iskevät nilkkoihin kiinni melko pontevasti :) Ja pentujen keskinäistä äirinää, murinaa, painia riittää, vauhti kasvaa. Välillä toki nukutaankin ja yöt menevät täysin nukkuessa.

7 viikon kuvissa 18.1.2024

James

James

Jerry

Jerry

Joonatan

Joonatan

Jesper

Jesper

Juliet

Juliet

Jelena

Jelena

Jane

Jane

Jasmine

Jasmine