17.5.2021 syntyi kovasti odotetut viisi narttua ja kaksi urosta yhdistelmästä FI JVA Kotilinnun Nalle Puh - FI JVA Alexsinas User-Friendly


Veikko 4v. 2020

Pentujen isästä Veikosta omistaja kertoo näin "Veikko on vauhdikas kaveri, jonka mielestä kaikki tekeminen on kivaa. Vaikka treeni- ja koetilanteissa koirasta löytyy vauhtia, on se kotioloissa hyvin rauhallinen ja tulee erinomaisesti toimeen perheen pienten lasten (3- ja 1v.) kanssa. Koiran kanssa on pennusta asti treenattu verijälkeä ja tutustuttu riistaan. Taipumuskokeen Veikko läpäisi hyväksytysti ensimmäisellä yrittämällä. Veikko on nopea oppimaan, eikä mahdollisista virheistä hermostu. Kävin sen kanssa kahdet vepe-treenit (oltiin täysin ummikkoja) ja koira suoritti kaikki sove-kokeen tehtävät heti täydellä matkalla. Nyt aloitellaan siis sitäkin uraa. Sove-koe läpäistiin 1.8.2019 täysillä pisteillä ja tuomaristo valitsi Veikon kokeen parhaaksi koiraksi. Elokuun lopussa startattiin ALO-luokassa ja saatiin viikonlopun aikana kaksi ykköstulosta (99p ja 100p) ja luokkanousu AVO-luokkaan. Veikko on nuuskutellut mejässä nopeasti VOI-luokkaan. Ensimmäinen koe oli elokuussa 2018, jossa kävi työtapaturma ja tulos AVO2/37p. Tämän jälkeen on edetty vauhdilla kahdella AVO1-tuloksella VOI-luokkaan, jossa on startattu tänä keväänä kaksi kertaa 1-tuloksen arvoisesti. Suomen jäljestämisvalion arvon Veikko saavutti kolmannessa VOI-luokan kokeessaan elokuussa 2019. Lisäksi Veikko on startannut myös Rallytoko-kisoissa, josta hyväksytty tulos ja 84p."

Seristä löytyy kuvausta omalta sivulta. Seri on labbis, jolle kaikki käy - se on aina valmis jokaiseen puuhaan, mitä omistaja keksii pyytää - omaan rauhalliseen tyyliinsä. Seri on täysin terve ja sillä on erinomainen, tasapainoinen luonne ja erittäin hyvät hermot tilanteessa kuin tilanteessa.

Veikko

Seri sorsametsällä syksyllä 2020

Vanhemmat geenitestattu, joten pennut eivät tule sairastumaan seuraaviin labradoreille tyypillisiin sairauksiin: PRA, HNPK, EIC, STGD. Veikko lisäksi testattu terveeksi myös SD2 ja CNM.

Näin makoisasti vielä köllötellään emon turvallisessa kainalossa. Pennut luovutetaan vain mejää ja rodunomaisia harrastuksia harrastaviin koteihin. Mahdollisesti narttupentu sijoitetaan harrastavaan, yhteistyökykyiseen ja -haluiseen kotiin 100km säteellä Kankaanpäästä.

Kennelin Facebook-sivulta löytyy video maitobaarista 7vrk:n iässä: https://fb.watch/5LAZJPzNdM/

27.6.2021: Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hienosti. Pennut ovat saaneet kaksi kertaa matolääkkeen, kolmas ja viimeisin ohjelmassa huomenna, kun täytyy 6 viikon ikä. Sirut ovat jo saaneet niskaansa ja rekisteröinti on vireillä. Kynsiäkin on leikelty useasti ja kaikenlaista jo nähty ja koettu. Ennen 7 viikon ikää eläinlääkäri vielä tarkistaa pennut ja sitten ovat jo valmiita muuttamaan maailmalle. Kyllä aika on mennyt nopeasti!

5.7.2021

3-4.7.2021

Need For Speed

Need For Speed

Next Level

Next Level

Never Give Up

Never Give Up

No Limits

No Limits

Nobody Else

Nobody Else

Nothing Else Matters

Nothing Else Matters

Number One

Number One

27.6.2021

18.6.2021

Tiedustelut parhaiten sähköpostilla: johanna.eloranta@elisanet.fi